Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі боротимуться за чистоту за допомогою великих штрафів
 
6-07-2016, 08:09  Господарство

У Житомирі боротимуться за чистоту за допомогою великих штрафів

 
У Житомирі боротимуться за чистоту за допомогою великих штрафів

У Житомирській міській раді планують закупити понад 400 урн для сміття та значно збільшити штрафи за недотримання порядку на вулицях міста.

Як повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин на брифінгу 5 липня:

«Що стосується чистоти в місті - тут рух має бути за кількома напрямками: з одного боку ми зараз готуємо рішення на виконком про значне посилення штрафів за викинутий папірець або недопалок на вулицях міста, штрафи будуть дуже великі. З іншого боку ми повинні дати людям можливість викинути цей папірець або цей недопалок, цю пляшку в урну, тому найближчим часом через систему ProZorro ми будемо закуповувати 400 або 450 урн європейського виробника для того, щоб всю центральну частину міста повністю забезпечити новими урнами».

Також, за словами Сухомлина, поки ще не набрали достатньої кількості муніципальних інспекторів, які повинні стежити за благоустроєм:

«Перший конкурс на муніципальну інспекцію відбувся, і там ми відібрали з 22 тільки 6 чоловік. Поки ми не можемо відібрати ту кількість людей, які повинні працювати в муніципальній інспекції. Ми хочемо розбити місто на 22 сектора і за принципом дільничного інспектора ця людина буде відповідати за порядок в цьому районі, тобто за все: за рекламу несанкціоновану або санкціоновану, за розкопки, за торгівлю несанкціоновану і так далі, і так далі. За всі проблеми, пов'язані з благоустроєм міста, будуть відповідати ці інспектори».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!