Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі продовжують наводити лад на міському звалищі твердих побутових відходів
 
14-08-2016, 02:46  Господарство

У Житомирі продовжують наводити лад на міському звалищі твердих побутових відходів

 
У Житомирі продовжують наводити лад на міському звалищі твердих побутових відходів

В даний час на житомирському полігоні діє сортувальна станція і лінія дегазації. Наступним кроком стане підвищення рівня дамби і будівництво під'їзних шляхів до звалища. На останнє з міського бюджету цього року виділено 3,8 млн гривень.

«Згідно з угодою, яка була укладена між КАТП 0628 Житомирської міської ради та КП«Житомирводпроект» розроблений робочий проект Капітальний ремонт (нарощування) дамби фільтраційних відстійників на міському полігоні ТПВ для боротьби з шкідливим впливом фільтратних вод», - повідомляє Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА.

Крім того, КАТП 0628 розробило план організації роботи в сфері поводження з відходами, заплановано ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, які утворюються, зберігаються і видаляються, а також буде визначатися і узгоджуватися склад і властивості відходів, ступінь їх небезпеки для навколишнього природного середовища.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!