Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи їстимуть Житомиряни цього року виноград і фрукти з Одеської області ?
 
19-02-2010, 20:11  Господарство / Економіка

Чи їстимуть Житомиряни цього року виноград і фрукти з Одеської області ?

 
'Чи

Як відомо, значну частину винограду, персиків та абрикосів, на територію нашої області привозять з Одеської області, та чи вплине загибель значної частини насаджень в цій області на вартість фруктів влітку?

На виноградниках та фруктових садах Одеської області загинуло від 40 до 80% насаджень.

Чи їстимуть Житомиряни цього року виноград і фрукти з Одеської області ?


Аномальне зниження температури до 30-32 градусів на поверхні снігу в січні-лютому 2010 року призвело до масової загибелі виноградників та фруктових дерев в Одеській області, повідомив в понеділок під час апаратної наради керівник управління агропромислового комплексу Одеської обласної адміністрації Анатолій Новаковський.



За даними фахівців, технічні сорти винограду загинули від 40 до 80% залежно від сорту морозостійкості, більшість столових сортів винограду загинули на 100%.



Ситуація, що склалася навколо фруктових дерев, аналогічна ситуації з виноградними кущами. Фруктові дерева постраждали на 40-80%, окремі фруктові дерева, такі як персики, в більшості загинули на 100%.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!