Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
Найпопулярніші породи котів в Україні

Домашні тварини з'явилися в житті людей досить давно, спочатку це передбачало практичну користь, але до нашого часу багато тварин стали тримати дома лише для естетичного задоволення. Безперечним лідером серед таких тварин являються кішки - на сьогодні є сотні порід більшість з яких виведено штучно які в дикій природі навряд чи виживуть.
 
Особенности покупки монет при встрече с продавцом

Нумизматы за время существования ремесла придумали несколько способов пополнения своих коллекций. Но покупка раритетных денежных знаков при личной встрече с обладателем желанной монеты всегда будет актуальной. Сложно найти коллекционера, которому не приходилось бы отправляться на «блошиный рынок» или договариваться о передаче ценности тет-а-тет. Такие встречи оказываются самым популярным и достоверным способом получить денежный знак.
 
История надгробных памятников

Надгробные памятники имеют длительную историю, заслуживающую детального рассмотрения. В связи с этим узнаем, с чего начиналось создание памятников!
 
З нагоди 10-річчя з дня створення Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України в Житомирі відкрили Музей історії прикордонних традицій.

'В
 
'Хмельницкий

Хмельницкий – исторический, промышленный и культурный центр Хмельницкой области предлагает своим жителям и гостям города услуги всесторонне развитой инфраструктуры отдыха и досуга. Афиша города станет надежным проводником в мире веселья, комфортного отдыха, семейного досуга и развлечений на любой вкус.

День за днем Хмельницкий меняет свой облик, заполняя Афишу информацией о новых музыкальных клубах и местах активного отдыха, арт-салонах и ресторанах, кинотеатрах, театрах, пиццериях и заведениях с экзотической кухней, центров детского и семейного отдыха, благодаря чему выбор досуга в Хмельницком становится все проще. Круглый год радушно встречают своих посетителей многочисленные кафе-бары, рестораны, пиццерии, спорт-бары, клубы, бильярдные и боулинг-клубы, кофейни, покер-клубы, кинотеатры и игровые центры. Афиши театров Хмельницкого пестрят плакатами классических и современных постановок, концертами известных исполнителей, музыкантов, танцоров.
 
Весь світ в умовах світової кризи зменшує адміністративне втручання в бізнес, даючи людям в умовах кризи можливість заробляти гроші. «Унікальна» ж українська влада робить усе навпаки: вона проголошує боротьбу за наповнення бюджету і включає в цю боротьбу весь свій адміністративний апарат підконтрольних чиновникам державних службовців.

В умовах обвального падіння виробництва і ділової активності в Україні боротьбою за наповнення грошей до бюджету вже займаються не тільки податківці і митники. Наповненням бюджету займаються і пожежники, і санстанція, і міліція, міністерства і відомства, місцеві адміністрації, і навіть регулятори локальних ринків типу комісії з цінних паперів та державного департаменту з фінансового моніторингу. А також багато і багато інших державних установ, які самі по собі фінансуються за рахунок грошей витягнутих з кишень платників податків.

'Найкращі

Ця армія державних службовців, не здатних власними руками зробити собачу будку, лізе в офіси малого та середнього бізнесу і вимагає наповнення бюджету будь-якими, а в основному протизаконними способами. Це і сплата податків наперед і штрафи, і внески до спецфондів, це і вимоги «благодійної допомоги» чиновникам – від канцтоварів до забезпечення службових машин державних службовців, зокрема міліції паливо-мастильними матеріалами.

Ми ж пропонуємо Вашій увазі декілька «унікальних» шляхів наповнення бюджету, що застосовувались в інших цивілізованих країнах. Не виключено, що деякі з них можуть бути успішно запозичені чиновниками нашої країни для підтвердження «унікальності» українського шляху в пошуку так званої «національної ідеї».
 
'Овруцький

Овруцький кряж - унікальне місце в Європі. На півночі Житомирської області серед густих лісів українського Полісся крутим уступом височіє таємничий і загадковий Словечансько-Овруцький кряж. Він простягнувся із заходу на схід майже на шістдесят кілометрів - від міста Овруч до села Червонка.

Вважають, що цей кряж - залишок стародавніх гірських відрогів. А знаменитий український географ Павло Аполонович Тутковський назвав його цілим зібранням чудес природи ...
І таке визначення кряж цілком заслужив. Навіть перше знайомство з ним зачаровує, адже складається він з пісковиків, рідкісних рожевих і червоних кварцитів, яким "стукнуло" вже майже півтора мільярда (!) років. Ці породи відрізняються не тільки "рекордним" віком, але і прекрасними будівельними якостями. І це помітили навіть наші далекі предки. Кам'яні брили, "здобуті" на Словечансько-Овруцький відрогах, застосовувалися при спорудженні Софійського собору, Києво-Печерської лаври та Золотих воріт у Києві. Ними користувалися стародавні майстри, зводячи свої дивовижні будівлі в Переяславі-Хмельницькому, Овручі, Вишгороді.

Овруцький кряж - єдине місце в Європі, що зберігає родовище дуже рідкісного мінералу пірофілліту. У давні часи древляни виготовляли з нього прикраси. Ну а пізніше, коли людям відкрилися дивовижні властивості пірофілліту (він виявився фантастично вогнестійким), його стали використовувати у виробництві світильників для маяків. Мало хто знає, що в середині XX століття пальника в незгасним маяках Гібралтару і Дарданелли, узбережжя Чорного і Азовського морів, Заполяр'я і Далекого Сходу були зроблені з українського рожевого пірофілліту.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!