Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Фрези для ЧПУ: всі види, особливості, призначення
 
2-07-2019, 17:48  Корисні поради

Фрези для ЧПУ: всі види, особливості, призначення

 

Верстат - складне обладнання, з яким для нормального функціонування потрібен ріжучий інструмент. Головними складовими для такого пристрою стають якісні фрези для ЧПУ. Вибирати їх слід з урахуванням конструктивних особливостей, призначення, виду.


Типи фрез для ЧПУ


В залежності від форми і конструкції допоміжні елементи можуть бути:



  • торцевих - мають циліндричну форму з ріжучими елементами по торцях. Використовувати необхідно для якісної обробки плоскої поверхні, а також для різання листом металу.

  • кінцеві - за формою нагадують якісне свердло з двома ріжучими крайками. Дозволяють виконувати фрезерування по різним осях.

  • Кутовими - використовується для фрезерування краю поверхні. Ріжучі кромки розташовуються під різними кутами.

  • Дисковими - це мультизадачність елемент, здатний здійснювати відразу по кілька операцій, формуючи пази, поглиблення різного роду. Кількість їх і глибина залежатимуть від чисельності крайок.

  • фасон - це високоякісні елементи, які використовуються для виконання складної філігранної роботи для формування поверхні складної форми.


При вибір якісних елементів після обробки поверхня залишається чистою, не має відколів і дефектів.


Фрези для ЧПУ: всі види, особливості, призначення

Вибір фрез для ЧПУ в залежності від сфери застосування


Інструмент додатково класифікується по областях, в яких він може бути використаний. Часто фрези для ЧПУ застосовуються в промислових цілях, вибирати їх слід в залежності від поставленого завдання:



  • Чорнова обробка - передбачає формування початкової форми, властивостей предмета. Робота вимагає зняття великих пластів непотрібного матеріалу.

  • Створення канавок - група товарів, яка здатна допомогти майстру створювати пази і борозенки, впадинки і виїмки.

  • Заточка кутів і кромок у верхній частині заготовки.

  • Чистова обробки - конструкція і розміри елемента можуть бути різними, але вони мають діамантове напилення для виконання точних і чистих різів, формування поверхні правильної форми.


Додатково можуть бути використані фрези для формування складних візерунків, зображень. Вибирати продукцію можна і з урахуванням оброблюваного матеріалу. У продаж надходять конструкції для обробки деревини, чорних і кольорових металів, для формування конструкції із пластику й полімерів. Не варто використовувати інструмент для обробки полімеру або дерева, щоб обточити метал і наборот. Така заміна не дозволить заощадити. Джерело: https://www.azo.od.ua/catalog/cutters


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!