Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області підлітки грабують дачі.
 
29-03-2010, 13:30  Кримінал

У Житомирській області підлітки грабують дачі.

 


Міліція затримала підлітків, що грабували дачні будинки під Житомиром.


У Житомирській області підлітки грабують дачі.


З настанням весняної пори кількість звернень громадян з приводу крадіжок з дачних ділянок зростає.

Як повідомила Алла Ващенко, прес-служба УМВС України в Житомирській області, в кінці березня 2010 року, оперативники карного розшуку затримали групу підлітків, 14-15 років, які займалися крадіжками з дачних будинків у селі Пряжево під Житомиром.

Усі хлопчики є місцевими жителями, а найменшому з них лише 12 років. Один із хлопців, розбивши скло у вікні, проникав у будинок і відкривав двері.

Візитери шукали цінні речі - електродрелі, бензопили, насоси, електрочайники, радіоприймачі, соковижималки і т.д.

Інша затримана група підлітків, виявляла особливий інтерес до виробів з металу, які здобували в основному крадіжками з дачних будинків і дворів на території не лише Житомирського, але й сусідніх районів, іноді навіть вдавалися до демонтажу металевих канатів і кабелів.

Микола Нішпал, начальник сектору карного розшуку розповів, що викрадене хлопці збували різними шляхами, проте все ж таки частіше чуже майно виявлялося в пунктах прийому металобрухту. Гроші витрачали на сигарети або пиво.

Зараз вже встановлена причетність підлітків до скоєння близько двох десятків крадіжок. Розслідування кримінальних справ триває.

Працівники міліції радять власникам дачних ділянок серйозно подумати над питаннями організації охорони, хоча б у холодну пору року.

Наприклад, на Соколовському масиві Житомирського району вже почали охорону окремих ділянок за кошти власників дачних будинків. І це, як стверджують ініціатори, приносить позитивні результати. "Мисливці за металом" знають про охорону, і обходять стороною такі будівлі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!