Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області селяни грабують ферми
 
17-05-2011, 14:36  Випадки

У Житомирській області селяни грабують ферми

 
22 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 14 з них співробітники міліції вже розкрили, а саме: 9 крадіжок чужого майна, 2 випадки нелегального обігу наркотиків, 1 факт заволодіння транспортним засобом та інші.

0



Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

16 травня в міліцію звернулася мешканка Житомира. Дівчина повідомила, що в період часу з 18.00 до 22.30 з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 300 гривень, МР3-плеєр і інші речі. Загальна сума збитків становить майже 900 гривень.

Оперативники карного розшуку в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють 24-річного непрацюючого місцевого жителя, розшук якого триває.

У цей же день в Брусилівський райвідділ надійшло повідомлення дирекції одного з приватних сільськогосподарських підприємств про те, що з приміщення ферми невідомим викрадено металевий казан для підігріву води вартістю 4 тисячі 200 гривень.

Співробітники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 22-х і 27-річних жителів Попільнянського району, у яких викрадене вилучено.

З подібною заявою в Попільнянський райвідділ звернувся начальник охорони приватного підприємства. Чоловік повідомив про те, що з приміщення ферми господарства невідомим демонтовано і викрадено 60 листів шиферу. Сума збитків становить 3 тисячі 200 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 55-ти та 67-річних місцевих жителів, у яких викрадений шифер вилучено.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!