Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі вночі наркоман намагався пограбувати дитсадок.
 
10-04-2010, 16:31  Кримінал

У Житомирі вночі наркоман намагався пограбувати дитсадок.

 
У Житомирі вночі наркоман намагався пограбувати дитсадок.

0



У Житомирі у ніч з 2 на 3 квітня в 52-м дитячому садку на вулиці Максютова відбулася надзвичайна подія : невідомий намагався викрасти з приміщення середньої групи сантехніку, карнизи та інше, проте йому завадив 71-річний сторож дитсадка. Після дзвінка в міліцію пенсіонер помер від інфаркту.

Цю інформацію підтвердили в міліції та управлінні освіти Житомирської міськради.

Зі слів начальника управління Валентина Арендарчука, невідомий пробрався до приміщення на другому поверсі і почав зривати майно: карнизи, мийки, металеві вироби. Це помітив сторож. Він одразу ж зателефонував до міліції, і зловмисник був затриманий на місці злочину. Ним виявився молодий чоловік 30-40 років.

«Я був у садку. Зловмисник зняв карнизи, вирвав мийки, через що з труб полилася вода. Він зібрав до купи всі речі, які можна було продати », - сказав Валентин Арендарчук.

У відділі зв'язків з громадськістю УМВС в Житомирській області підтвердили факт спроби пограбування дитсадка. За словами правоохоронців, завдяки тому, що об'єкт знаходиться під охороною, міліція отримала оперативний сигнал. На місце злочину виїхав наряд спецпідрозділу «Беркут», який ніс службу неподалік від об'єкта. На одному з поверхів будівлі був затриманий безробітний житель Житомира.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Богунського райвідділу міліції, яка зафіксувала сліди злочину.

Як уточнили у прес-службі, на даний момент за фактом спроби крадіжки проводиться перевірка.

Зі слів Валентина Арендарчука, сумним підсумком цього інциденту стала смерть сторожа - у літньої людини від хвилювання зупинилося серце: обширний інфаркт. Він був улюбленцем колективу - порядний, авторитетний, інтелігентний, допомагав співробітникам. Колектив дитсадка допоміг родичам померлого організувати похорон.

Заняття у саду не припинялися, дітей з розореного приміщення тимчасово перевели в інші групи. На даний момент закінчуються відновлювальні роботи.

За словами батьків вихованців 52-го дитсадка, злодій є наркоманом.
За матеріалами irtafax.com.ua.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!