Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Києві 17-річний житель Житомирської області викрав катер, щоб покататися по Дніпру
 
24-08-2012, 00:35  Випадки

У Києві 17-річний житель Житомирської області викрав катер, щоб покататися по Дніпру

 
Днями в Києві близько 23 години 30 хвилин в чергову частину Дніпровського відділу Державної служби охорони надійшло повідомлення, що по вулиці Дніпровська набережна потрібна допомога правоохоронців.

У Києві 17-річний житель Житомирської області викрав катер, щоб покататися по Дніпру



Про це повідомляє прес-служба УДСО при ГУМВС України в місті Києві.

Наряд групи затримання негайно виїхав за викликом. На місці події до співробітників наряду звернувся 58-річний киянин. Чоловік повідомив, що невідомий молодий чоловік вкрав у нього катер. Співробітники міліції з'ясували у потерпілого прикмети викрадача і опис човна й одразу розпочали пошуки.

Обстежуючи набережну Дніпра, працівники групи затримання звернули увагу на підозрілого молодика, схожого за прикметами на викрадача - він сидів у катері і намагався його завести. Діючи професійно грамотно та оперативно, правоохоронці негайно затримали хлопця, якого згодом також дізнався і власник катера.

Згодом з'ясувалося, що затриманий, 17-річний житель Житомирської області, викрав катер, "щоб покататися".


Затриманого доставили в Печерське райуправління столичної міліції для з'ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!