Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівська міліція почала прийом танків і іншої зброї
 
7-10-2009, 18:51  Кримінал

Бердичівська міліція почала прийом танків і іншої зброї

 
'Бердичівська

Міністерство внутрішніх справ України з 1 по 31 жовтня проводить місячник добровільної здачі громадянами зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів, які знаходяться на незаконному зберіганні. Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України. Як сказано у повідомленні міністерства, ”громадяни, які добровільно звернуться до міліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності”. ”Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах”, - наголосили в МВС.
Водночас правоохоронці зазначають, що пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством України. За детальними роз`ясненнями громадяни можуть звернутися до працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!