Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі шлюбне агентство пропонувало «скрасити дозвілля» сексуальними послугами
 
15-09-2010, 23:16  Кримінал

У Житомирі шлюбне агентство пропонувало «скрасити дозвілля» сексуальними послугами

 
У Житомирській області відділом по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, в 2010 році зафіксовано 6 злочинів.


У Житомирі шлюбне агентство пропонувало «скрасити дозвілля» сексуальними послугами



У серпні 2010 року міліціонерам вдалося зафіксувати діяльність одного з приватних підприємців Житомира, який під виглядом шлюбного агентства пропонував інтимні послуги і займався звідництвом.

«В оголошеннях, які він поширював в Інтернеті і в рекламних газетах, підприємець пропонував бажаючим організувати одруження, завести приємні знайомства і« скрасити дозвілля ». Насправді клієнтам надавали секс-послуги, а також звідництво », - розповів журналістам начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, майор міліції Михайло Сорока.

Коли клієнт зустрічався з підприємцем, той уже «прямим текстом» пропонував різноманітні сексуальні послуги або ж «вакансії» бажаючим влаштуватися на роботу.

За словами Михайла Сороки, злочини, пов'язані з торгівлею людьми, дуже складні для розкриття. Це пов'язано з тим, що люди боятися розповідати про пережите, або ж побоюються розправи з боку своїх кривдників.

За інформацією прес-служби ГУ УМВС України в Житомирській області, до суду направлено 2 кримінальні справи.



За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!