Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як знайти роботу і не потрапити на "розвод"
 
17-04-2011, 15:46  Суспільство

Як знайти роботу і не потрапити на "розвод"

 
Зараз роботу знайти не так-то просто. Але без неї ніяк. Мимоволі підеш шукати куди завгодно. Наприклад, в агентства, які обіцяють допомогти знайти роботу як в Україні, так і за кордоном. Звісно, ​​не безкоштовно.
На жаль, крім чесних посередників, на цьому ринку послуг багато і шахраїв. Вони беруть з людини гроші і нікуди його не працевлаштовують, примудряючись, однак, залишатися чистими перед законом.
Як знайти роботу і не потрапити на "розвод"

Уважно читайте те, що підписуєте

Дотримання цього простого правила дозволить вам уникнути багатьох проблем і знайти роботу не тільки в Україні але й знайти работу в Ставрополе. Навіть при поверхневому вивченні договору, стає ясно: мова йде лише про інформаційні послуги про наявні на момент укладення договору вакансії та варіантах житлових приміщень на ринку оренди нерухомості. І ніяких зобов'язань з працевлаштування, розміру зарплати, надання житла. Договір підписаний з фізичною особою - підприємцем, який максимально забезпечив свою безпеку в цьому документі. Зокрема, в одному з пунктів договору може говоритися, що посередник (тобто підприємець) має право в односторонньому порядку розірвати договір, не повертаючи оплату, якщо «... жоден із запропонованих варіантів не влаштував клієнта або ж із будь-яких інших причин клієнт не уклав трудовий договір з роботодавцем ... і протягом двох днів не сповістив про це посередника письмово ». А трохи вище є ще один пункт, в якому сказано, що «посередник не несе відповідальності за дії або бездіяльність роботодавця». Вже на такій підставі підприємець може зняти з себе всю відповідальність і спокійно обманювати людей далі.

Як визначити шахрая?

Як правило, перша ознака - тимчасовий офіс, недавно відкрита фірма. Одна-дві людини персоналу, пара стільців та ноутбук - це вже має насторожити. Друга ознака - відсутність інформації про фірму в Інтернеті і в довідкових служб. А якщо ще «посередники» вказують тільки мобільний телефон і ніякого стаціонарного - краще взагалі не зв'язуйтеся, гроші ціліші будуть. Але навіть якщо фірма цілком чесна і не збирається нікого обманювати, вам всього лише нададуть інформацію про вакансії. Інформацію, яку цілком можна самому (і безкоштовно!) Знайти у газеті або в Інтернеті. Так навіщо, як кажуть, платити більше?

Хотите поиграть в прикольную браузерку ? cultures - то, что вам нужно.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!