Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині під час карантину зріс рівень дитячої злочинності
 
9-11-2009, 18:51  Кримінал

На Житомирщині під час карантину зріс рівень дитячої злочинності

 
'На

Вимушені канікули в школі стали додатковим чинником для хвилювання працівників кримінальної міліції у справах дітей. Впродовж першого тижня карантинних заходів на Житомирщині було затримано понад 200 дітей, 11 з яких вчинили злочини та 75 - різні адміністративні правопорушення. Про це повідомив начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Борис Васькевич. За його словами, ще 78 підлітків у віці до 16 років, які у вечірній час перебували на вулицях без супроводу дорослих, пояснювали свої пізні прогулянки у райвідділах міліції. З огляду на це 56 батьків притягнено до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків по вихованню дітей, 137 – за насильство у сім’ї та 13 – за доведення підлітків до стану сп’яніння.
Міліція застерігає: будьте уважними до своїх дітей. Цікавтесь їхніми планами та намагайтесь більше часу проводити з дітьми, аби бути в курсі їх інтересів та вподобань.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!