Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області затримали студента-автокрадіїв
 
10-11-2009, 15:17  Кримінал

У Житомирській області затримали студента-автокрадіїв

 
'У

У м. Овручі Житомирської області, вночі з незакритого автомобіля "ВАЗ-2106", залишеного 22-річним власником поблизу будинку, невідомим викрадено автомагнітола та колонки загальною вартістю понад 1 тис. гривень.

Працівники міліції за скоєння цього злочину затримали 17-річного студента одного з вищих навчальних закладів м. Києва, жителя райцентру, у якого вилучено речові докази. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Як з'ясували оперативники, цей же юнак, пошкодивши замок на дверях водія, проник ще в два автомобілі жителів м. Овруч і намагався незаконного заволодіти ними. Зараз всі обставини подій з'ясовує розслідування.

Шановні громадяни! Будьте обачними та обережними. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Не забувайте закривати двері авто, навіть якщо ви знаходитесь біля або відійшли на кілька хвилин. Подбайте про надійне місцезнаходження машини на час вашої відсутності або відпочинку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!