Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка Житомира за 7 квітня 2010 року
 
7-04-2010, 16:58  Кримінал

Кримінальна хроніка Житомира за 7 квітня 2010 року

 
Кримінальна хроніка Житомира за 7 квітня 2010 року

6 квітня до Андрушівського РВ звернулась жителька райцентру, 1952 р.н., з заявою про те, що із будинку її батьків невідомим викрадено 2 телевізори, оприскувач, настінний годинник, ковдру та інші речі на загальну суму 5000 гривень.

Працівники карного розшуку спільно із дільничними інспекторами міліції за підозрою у вчинені злочину затримали двох 14-ти та 35-річного місцевих жителів, в яких викрадене вилучено.

Цього ж дня оперативники Коростенського МВ затримали 48-річного раніше засудженого жителя райцентру, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки запчастинин до автомобіля "ВАЗ-2106" та чотирьох колес до автомобіля «Таврія», які були викрадені із домоволодіння місцевого жителя.

70-річний житель Червоноармійського району заявив до райвідділу міліції про те, що із його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа 1680» вартістю 645 гривень.

Працівники чергового наряду міліції у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють 41-річного непрацюючого місцевого жителя, розшук якого триває.

Минулої ночі із подвір’я 31-річного непрацюючого жителя Житомирського району невідомим, шляхом вільного доступу, викрадено мопед «Карпати» вартістю 400 гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчинені злочину затримали 19-річного непрацюючого жителя району.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі та мопеди.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!