Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі бити журналістів стає "модним" - голова райради Сергій Крутій побив журналіста місцевої газети.
 
13-11-2009, 17:08  Кримінал / Влада

В Житомирі бити журналістів стає "модним" - голова райради Сергій Крутій побив журналіста місцевої газети.

 
'В

У Житомирі голова райради Сергій Крутій побив журналіста місцевої газети.

Житомирська громадська організація "Фронт Змін" звернулася до депутатів місцевої райради з вимогою скликати позачергову сесію, щоб дати оцінку ганебній поведінці і розглянути питання про можливість перебування Сергія Крутія на посаді голови районної ради.

Як стало відомо, 9 листопада, у своєму робочому кабінеті, голова райради Сергій Крутій, при свідках завдав тілесних ушкоджень головному редакторові газети «Сільське життя» В. В. Івановському. Факт побиття підтверджено, даною справою займається прокуратура та міліція.

"Ми шоковані і висловлюємо глибоке обурення поведінкою С. Крутія. Вимагаємо від депутатів районної ради терміново скликати позачергову сесію районної ради, щоб дати оцінку ганебній поведінці і розглянути питання про можливість перебування С. Крутія на посаді голови районної ради", - йдеться в повідомленні організації .

Текст звернення підписали: Голова осередку Житомирського р-ну ГО «Фронт Змін» Тичинська А. І. Члени правління Житомирського р-ну ГО «Фронт Змін» Семчук В. І., Дмухівска Н. С., Вишнік А. П., Михайлов А. М.


Як стало відомо , інціндент стався під час обговорення питань фінансування газети (яке не покриває жодних витрат і газета виходить за рахунок зарплат працівників редакції) її співзасновниками - Житомирської РДА та райрадою.

На нараді у Сергія Крутія були присутні ще шість осіб: працівники редакції - 4 жінки, начальник райфінуправління К. Тарасенко та лідер фракції "Наша Україна" у райраді В. Стойко. Коли пристрасті розгорілися, Крутий в грубій формі зажадав від Іванівського залишити кабінет. Той відмовився. Крутій почав його випихати, не вийшло. Тоді він завдав Іванівському удари в район грудей і живота. Тарасенко і Стойко його відтягли. А, Крутій ще кричав, що якщо б не було жінок - то убив би.

Зроблено судмедекспертизу. Постраждалий журналіст подав заяву до житомирської облпрокуратури і знаходиться на лікарняному.

На даний момент слідство веде міліція Богунського району.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!