Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: "Побиття журналістів у Житомирі"
 
22-11-2009, 00:59  Політика / Кримінал / Влада

В УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: "Побиття журналістів у Житомирі"

 
'В

У понеділок 23 листопада о 13:30 в конференц-залі інформаційного агентства УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: "Побиття журналістів на Житомирщині: від народного депутата до лейтенанта міліції".

Як стало відомо,у заході візьмуть участь: голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко, головний редактор газети Скандальний Житомир Олексій Василевич, головний редактор районної газети Сільське життя Валерій Івановський, редактор інтернет-порталу Скандальний Житомир Володимир Гребенкін.

Нагадаємо, за останні півмісяця в Житомирі трапилося три бійки, між: депутатом Верховної Ради О. Черпіцьким і головним редактором газети Скандальний Житомир А. Василевичем; головою Житомирської райради С. Крутієм і головним редактором районної газети "Сільське життя" Валерієм Івановським; співробітником ДАІ УМВС в редактором і Житомирської області Інтернет-порталу "Скандальний Житомир" Володимиром Гребенкіним.

Прес-конференція проходитиме за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал, 2-й поверх. Реєстрація для ЗМІ на місці за редакційними посвідченнями. Подробиці можна дізнатися за телефоном (044) 279-35-23


У вівторок, 17 листопада співробітник державтоінспекції ударив журналіста, головного редактора інтернет-видання «Скандальний Житомир» Володимира Гребенкіна.

Як повідомив «Журналу Житомира» сам журналіст, інцидент стався на центральній вулиці Житомира, біля мерії близько 19 годин вечора.

- Я знімав для видання дорожньо-транспортну пригоду, що сталося зі службовою машиною ДАІ. Співробітник Державтоінспекції нагрубіянив мені і вдарив по фотоапарату. З ним був ще хтось у цивільному. Він мені погрожував, м'яко кажучи, «начистити обличчя». На відео все добре видно, - обурено розповідає журналіст.

Це вже третій випадок нападу на журналіста в Житомирі за останній місяць.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!