Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області міліція встановить ще 33 камери відеоспостереження!!!
 
Голосування   Ваш прогноз!
 
На Вашу думку, що ще український народ буде чути з вуст Януковича - після «казлов» і «мудаков»?
Всього проголосувало: 4

 
21-11-2009, 02:54  Кримінал

У Житомирській області міліція встановить ще 33 камери відеоспостереження!!!

 
Найближчим часом, у населених пунктах Житомирської області, працівники органів внутрішніх справ планують встановити 33 камери відеоспостереження.

Як було повідомлено, відеоапаратура застосовується для контролю стану правопорядку в найбільш неспокійних громадських місцях міста та області.

Встановлюються камери в рамках обласної програми «Безпечне місто». На сьогодні в Житомирській області вже працює 15 відеокамер і два центри відеоспостереження. 10 відеокамер вже встановлено в Коростені.

Нагадаємо, що минулого року на найжвавіших вулицях Житомира - на площі Соборній, вулиці Московській і площі Корольова були встановлені нові
'У
відеокамери, що дозволяють вести спостереження за потоком транспорту.

Крім того пізніше буде впроваджено системи моніторингу потоку транспорту, включаючи розпізнавання номерних знаків і звірку з базою «Угон», розпізнавання облич людей і звірка з базою «Розшук», а також ряд інших систем, що дозволяють встановити систему електронного контролю за підвалами, горищами і входами в під'їзди.

Всього на реалізацію цієї муніципальної програми до 2012 року з міського бюджету передбачено виділити 10,2 млн. гривень.

Раніше в 2007 році в Житомирі за рахунок міського бюджету було встановлено 7 «лежачих поліцейських» і дві камери відеоспостереження.


Бердичівський анекдот:


Идет Парень с Девушкой к ней в гости, и вдруг уже перед самым домом закрутило у него в животе, сил просто нет. Заходят, значит, к ней в квартиру.
Д: - Ты располагайся тут, проходи в комнату, а я сейчас в туалет схожу и приду.
Ну парню вроде бы неудобно вперед нее проситься, решил потерпеть. Проходит в комнату, а там большая такая собака сидит. Взял, навалил в комнате, и думает, что все свалит на собаку, а сам прошёл в кухню и сидит.
Девушка вышла и говорит: - А ты чего здесь сидишь?
П: - Да там большая собака в комнате сидит, я её боюсь.
Д: - Чего её бояться, она же плюшевая!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!