Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відеоспостереження в школах і інших навчальних закладах
 
3-11-2017, 14:53  Гаджети

Відеоспостереження в школах і інших навчальних закладах

 

Система відеоспостереження в навчальних закладах дуже сильно поширюється в Америці, в Великобританії. В Україні поки не часто зустрінеш відеоспостереження в школах. Сама система відеоспостереження складається з певної кількості відеокамер, монітора і відеореєстратора.


Відеоспостереження в школах і інших навчальних закладах

У школі діти не лише вчаться, а й потрапляють в перші конфліктні ситуації з учнями і вчителями. Тому було б добре зменшити кількість конфліктних ситуацій, бійок, крадіжок і розповсюдження наркотиків. Або наприклад запобігати провокації дітей по відношенню до викладача або викладача по відношенню до учнів. Так що мета установки відео стеження це забезпечити безпеку учням і викладачам.


За обстановкою в навчальному закладі спостерігає співробітник охорони перебуваючи в спеціальній окремій кімнаті. Так само дані з камер записуються і зберігаються певний час. Відеокамери встановлюються всередині і зовні на вулиці. Камери зазвичай встановлюються в місцях скупчення учнів. Маючи дані з камер відеоспостереження Ви зможете розібратися в спірній ситуації між учнями, якщо наприклад, сталася бійка або у когось з учнів щось пропало. Це все можна з'ясувати за допомогою системи відеостеження.


Так само маючи доступ до інтернету будь-який з батьків може зайти в систему і спостерігати, як там поводиться дитина в школі, які у нього успіхи, як він спілкується з однолітками і т.д. Ще якщо з якоїсь причини дитина пропустила уроки, то вона теж може підключитися до шкільного відеоспостереження і бути присутньою на уроці. Служба охорони може краще контролювати те чим займаються учні на перервах і що їх цікавить. Встановивши відеокамери на вході, важливо контролювати хто з людей заходить на територію навчального закладу. Це необхідно для того що б стати на заваді потрапляння в школу сторонніх осіб, які мають на меті продаж наркотиків або злодійство і розбирання з учнями. Відеоспостереження допомагає вчителям вирішити внутрішні проблеми.


Якщо наприклад хтось з учнів завдав шкоди школі: подряпав стіни або розбив скло, то це можна відразу з'ясувати хто і коли це зробив. Тому не займе багато часу довести батькам що саме їхня дитина це зробила і при цьому питань і суперечок не виникне. Системи відеоспостереження допоможуть скоротити час на з'ясування, будь-яких ситуацій і дисциплінує учнів, а так само допоможе їх захистити і убезпечити процес навчання. Для дітей це дуже важливо.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!