Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі двоє хлопців за 10 грамів амфетаміну отримали від міліціонерів 2,5 тис. грн. і кримінальну справу
 
13-11-2012, 23:14  Кримінал

У Житомирі двоє хлопців за 10 грамів амфетаміну отримали від міліціонерів 2,5 тис. грн. і кримінальну справу

 
У Житомирі міліціонери затримали двох молодих людей, які займалися виготовленням та розповсюдженням особливо небезпечного наркотичного засобу - амфетаміну.

'У



Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів в м. Житомирі співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків задокументували факт продажу особливо небезпечного синтетичного наркотику амфетаміну. За його збут та виготовлення затримали двох молодих людей.

Дві з половиною тисячі гривень отримав 27-річний житомирянин за 10 грамів амфетаміну. З них собі мав залишити лише 500 гривень, решту треба було віддати своєму знайомому, який чекав неподалік в автомобілі. Однак хлопець не знав, що наркотичний порошок він власноручно передав до рук правоохоронців, а чимала сума, отримана в результаті успішного продажу, так і не потрапить в його кишеню.

Наркоторговець і його 23-річний товариш, житель Житомирського району, були затримані міліціонерами якраз в той момент, коли вони ділили між собою гроші.

«На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Факт продажу білої порошкоподібної маси був ретельно задокументовано. У затриманих було вилучено ті ж грошові купюри, якими і розрахувалися з ними «покупці». Крім того, при огляді автомобіля 23-річного жителя Житомирського району в салоні було виявлено та вилучено ще близько 5 грамів порошкоподібної маси, розфасованої в кілька згортків з фольги. Усе вилучене зараз направлено на експертне дослідження », - розповів начальник СБНОН Корольовського райвідділу УМВС України в Житомирській області Ярослав Назаренко.

За попередньою інформацією, обидва затриманих ніде не працюють, зате налагодили успішну схему отримання прибутку і користувалися нею протягом тривалого часу, виготовляючи і продаючи синтетичний наркотик. Причому його виготовленням займався молодший із затриманих у закинутому приміщенні в с. Глибочиця Житомирського району. За його ж словами, відповідні знання про необхідних речовинах і технології виготовлення амфетаміну він почерпнув з інтернету. Інший же молодий чоловік виконував роль реалізатора, підшукуючи потрібних клієнтів.

Зараз по фактах перевезення, виготовлення з метою збуту, а також збуту особливо небезпечної синтетичного наркотику амфетаміну правоохоронці порушили кримінальні справи за ст. 307 і 309 Кримінального кодексу України, згідно з якими затриманим хлопцям загрожує чималий термін ув'язнення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!