Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На вулиці в Коростені гопник з кухонним ножем напав на 25-річну дівчину
 
15-11-2012, 00:31  Кримінал

На вулиці в Коростені гопник з кухонним ножем напав на 25-річну дівчину

 
У центрі міста Коростень (Житомирська обл.) Піддалася нападу 25-річна дівчина. Нападника хлопця 19 років правоохоронцям вдалося затримати по «гарячих слідах».

'На



Як повідомляється, 5 листопада в чергову частину Коростенського МВ надійшло повідомлення від лікаря травмпункту Коростенської центральної міської лікарні про надання медичної допомоги 25 річній жінці.

Правоохоронці встановили: пізно ввечері жінка поверталася додому з роботи. Поблизу вулиці Свердлова, невідомий хлопець, безпричинно наніс їй тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани лівої частини шиї і втік з місця події.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів затриманий 19-річний хлопець. Той пояснив, що тілесні ушкодження потерпілій він заподіяв кухонним ножем, при цьому маючи намір поживитися її майном.

Як пояснив начальник Коростенського міськвідділу міліції УМВС України в Житомирській області В'ячеслав Воропаєв, - за даним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 187 ч.1 КК України.

Ця подія зайвий раз доводить: незважаючи на зусилля правоохоронців, місто Коростень залишається одним з найнебезпечніших міст області, особливо в темний час доби.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!