Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
12-10-2009, 16:33  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

32 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 21 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 12 крадіжок чужого майна, 5 випадків нелегального обігу наркотиків та інші.

23 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

10 жовтня до Коростенського МВ надійшло повідомлення керівництва одного з приватних підприємств про те, що із території тракторного парку невідомим таємно викрадено 60 листів покрівельного шиферу, чим спричинено збиток на загальну суму 1 тис. 200 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїли 17-ти та 19-річні непрацюючі місцеві жителі, в яких викрадене вилучено.

10 жовтня до Овруцького РВ звернулась непрацююча жителька райцентру, 1956 р.н., з заявою про те, що із підсобного приміщення її домогосподарства невідомим викрадено п’ять курок, чим спричинено збиток на загальну суму 185 гривень.

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїли непрацюючі 37-ми та 48-річні жителі району, яких затримано.

До Овруцького РВ звернувся непрацюючий житель району, 1990 р.н., з повідомленням про те, що невідомий із хуліганських спонукань спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді різаної рани правої руки.

Працівники міліції за скоєння злочину затримали 22-річного непрацюючого жителя району, який в скоєнні злочину зізнався.

11 жовтня до Андрушівського РВ надійшло відношення дирекції одного із приватних підприємств про те, що невідомим викрадено 10 метрів силового кабелю вартістю близько 400 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 18-річний житель райцентру, в якого викрадене вилучено.

Того ж дня до Ємільчинського РВ надійшло повідомлення від жительки райцентру, 1965 р.н., про те, що із вітрини автозаправочної станції, невідомий, розбивши віконне скло, викрав дві каністри мастила загальною вартістю 394 гривні.

Працівники міліції встановили, що злочин скоїли двоє жителів м. Житомира та двоє м. Коростеня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!