Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Спеціаліста райуправління Державного земельного кадастру у Житомирі затримали за хабарництво
 
27-09-2016, 16:36  Кримінал

Спеціаліста райуправління Державного земельного кадастру у Житомирі затримали за хабарництво

 
Спеціаліста райуправління Державного земельного кадастру у Житомирі затримали за хабарництво

У Житомирі співробітники СБУ спільно з прокуратурою викрили у хабарництві головного спеціаліста райуправління Державного земельного кадастру.

«Чиновник систематично здирав гроші з мешканців району за прискорення оформлення документів на землю - привласнення ділянок кадастрових номерів, внесення даних проектно-технічної документації та інших відомостей в базу даних Держземкадастру», - повідомляє прес-служба СБУ.

Відзначається, що зловмисник щомісяця оформляв документацію на 400-500 земельних ділянок, тому тільки на присвоєння кадастрових номерів хабарник щодня заробляв до 10 000 гривень.

Оперативники спецслужби затримали чиновника на робочому місці відразу після отримання ним 1600 гривень за привласнення кадастрових номерів двом земельним ділянкам. Під час обшуку затриманого вилучено ще 3600 гривень - «зароблене» за день.

В даний час тривають невідкладні оперативно-слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!