Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З незаконним видобутком бурштину в Олевську буде боротися Нацгвардія
 
8-02-2017, 09:15  Кримінал

З незаконним видобутком бурштину в Олевську буде боротися Нацгвардія

 
З незаконним видобутком бурштину в Олевську буде боротися Нацгвардія

У зв'язку із загостренням ситуації з незаконним видобутком бурштину в місто Олевськ Житомирської області відправили Нацгвардію. Про це повідомляє прес-служба військових.

"У зв'язку із загостренням ситуації з незаконним видобутком бурштину в місто Олевськ Житомирської області відправлено військовослужбовці Першої бригади оперативного призначення Національної гвардії України. Спільно з працівниками поліції гвардійці нестимуть службу з метою забезпечення громадської безпеки та порядку, попередження випадків незаконного вивезення лісо-пиломатеріалів, металобрухту і бурштину ", - відзначили в прес-службі Національної гвардії.

Нагадаємо, в ніч з неділі на понеділок, 16 січня, в Олевську Житомирської області сталася масова перестрілка за участю кількох десятків людей. В результаті вогнепальні поранення отримали семеро людей, один з яких помер під час надання медичної допомоги. 23 січня в реанімаційному відділенні Олевської лікарні помер ще один учасник конфлікту - 32-річний житель Львівської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація події - "Замах на вбивство" (ст. 15 і ст. 115 КК), ч. 4 ст. 296 ( "Хуліганство") Кримінального кодексу України.

В даний час встановлено понад 30 осіб, які брали участь в конфлікті з обох сторін.

В результаті обшуків в самому Олевську і населених пунктах навколо райцентру, а також в інших селищах на півночі Житомирської області, правоохоронці вилучили півтонни бурштину і зброю.

Крім того, в Житомирі викрили підпільний цех з обробки бурштину, бериллів, кварцу і топазів, незаконно добутих в північних районах області. За інформацією СБУ, після ограновування організатори підпільного цеху через посередників переправляли камені в країн Європи і Далекого Сходу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!