Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській обласній поліції призначено нового керівника
 
24-05-2016, 21:36  Влада

У Житомирській обласній поліції призначено нового керівника

 
У Житомирській обласній поліції призначено нового керівника

24 травня в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області перший заступник Глави Нацполіціі України Вадим Троян представив нового керівника обласного відомства полковника поліції В'ячеслава Печененко.

Як повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області, до цього В'ячеслав Петрович Печененко керував полком патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1».

В'ячеслав Печененко народився 2 грудня 1970 року в місті Потсдам (Німеччина) в сім'ї військовослужбовця. Закінчив в 1992 році Полтавське вище зенітно-ракетне командне Червонознаменное училище і в 2005 році - Національний університет оборони України.

З 1992 року служив у Національній гвардії України, а з 2000 по 2011 рік - у Внутрішніх військах МВС України: в м.Львові - начальником штабу зенітного дивізіону, в Дніпропетровську - заступником начальника штабу.

З травня 2014 полковник В'ячеслав Печененко став на захист цілісності і незалежності України в рядах першого добровольчого формування особливого призначення в структурі МВС України - полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, де був заступником командира, а з вересня 2014 року - очолив полк.

В'ячеслав Петрович Печененко також був нагороджений державними орденами Данила Галицького, «За мужність» ІІІ ступеня.

Новий керівник обласної поліції подякував за надану довіру і висловив переконання у безумовному виконанні завдань, покладених на підрозділи поліції державою і народом. Пріоритетними напрямками роботи він бачить підтримання належного правопорядку в регіоні через плідну співпрацю з місцевою громадою, органами влади та місцевого самоврядування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!