Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » СБУ затримала керівників фінансової піраміди, які виманювали кошти у мешканців України
 
5-07-2017, 14:17  Кримінал

СБУ затримала керівників фінансової піраміди, які виманювали кошти у мешканців України

 
СБУ затримала керівників фінансової піраміди, які виманювали кошти у мешканців України

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою і поліцією ліквідували діяльність міжрегіональної організованої злочинної групи, учасники якої ошукали жителів України на понад 75 млн гривень.

Як повідомляє прес-центр СБУ, керівники двох страхових компаній з ознаками фінансової піраміди незаконно привласнювали гроші громадян, обіцяючи своїм вкладникам захмарні прибутки від розміщення депозитних вкладів та страхових внесків на їх рахунках.

Злочинці діяли на території Житомира, Києва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу, Полтави, Запоріжжя, Чернігова, Кропивницького, Маріуполя, Херсона та Миколаєва.

За три роки існування так званого кредитно-фінансової установи кількість постраждалих становить майже 30 000 громадян України. Керівниками піраміди присвоєно понад 75 млн гривень.

Уже затримано і оголошено про підозру двом ділкам, причетним до організації злочинної схеми. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК України. Тривають слідчі дії, спрямовані на документування протиправної діяльності і встановлення всіх фігурантів справи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!