Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області викрили аферистів, які відмивали гроші, використовуючи загублені паспорти
 
26-09-2009, 12:06  Кримінал

У Житомирській області викрили аферистів, які відмивали гроші, використовуючи загублені паспорти

 
'У

У Житомирській обл. ліквідована організована злочинна група, яка займалася конвертацією засобів на втрачені паспорти громадян, повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації України.

Когда я ездил на день города, я посетил 2 гостиницы Москвы. Очень хорошо провел время.

Організатори центру конвертації створили злочинну схему, використовуючи 8 підприємств з ознаками фіктивності, які діяли на території Києва і Житомира. За період діяльності центру в готівку переведено понад 10 млн грн, - пише РБК.

Для проведення незаконних операцій по конвертації грошових коштів використовувалися втрачені паспорти громадян, на яких реєструвалися суб'єкти господарської діяльності і відкривалися в банківських установах рахунку. Встановлено 10 підприємств, промовців замовниками незаконної конвертації засобів в готівку.

За наслідками проведених 9 обшуків по адресах мешкання фігурантів і реєстрації офісних приміщень фіктивних підприємств вилучено: 15 друку суб'єктів господарської діяльності, задіяних в схемі конвертації грошових коштів; бухгалтерські документи, підтверджуючі протиправну діяльність; чисті бланки з відтисненнями друку підприємств з ознаками фіктивності; 10 комп'ютерних системних блоків з чорновою бухгалтерією і системами управління банківськими рахівницями фіктивних підприємств і інші носії інформації.

По вказаних фактах збуджена кримінальна справа по ознаках злочину, передбаченого ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!