Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі після крадіжки ключів у школярки був пограбований будинок її батьків.
 
16-12-2009, 12:45  Кримінал

У Житомирі після крадіжки ключів у школярки був пограбований будинок її батьків.

 
'У

У Житомирі після крадіжки ключів у школярки був пограбований будинок її батьків.



15 грудня 34-річна мешканка Житомира заявила в Королівський райвідділ міліції про крадіжку. Жінка повідомила, що у її неповнолітньої дочки, у школі, невідомими були викрадені ключі від квартири, а потім з її будинку зник ноутбук «Самсунг», мобільний телефон «Соні Еріксон», ювелірні вироби з золота, косметика, парфумерія. Загальна сума збитку складає 5 тис. гривень.

Співробітники карного розшуку встановили, що цей злочин скоїла 14-річна учениця однієї зі шкіл обласного центру, у якої вилучено викрадене.

Шановні батьки! Аналіз причин скоєння злочинів свідчить, що значна частина крадіжок відбувається за сприяння самих власників, які виявляють безтурботність у питаннях захисту свого майна. Не забувайте розповідати своїм дітям, що потрібно дотримуватися елементарних правил безпеки. Слідкуйте, щоб вони зберігали ключі, мобільні телефони і інші цінні речі, які беруть із собою в школу в надійних місцях.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!