Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області крадуть «по дрібниці»: дешеві мобільні телефони і шуруповерт
 
26-05-2011, 20:46  Випадки

У Житомирській області крадуть «по дрібниці»: дешеві мобільні телефони і шуруповерт

 
25 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 16 з них співробітники міліції вже розкрили, а саме: 6 крадіжок чужого майна, 4 випадки нелегального обігу наркотиків, шахрайство та інші.



25 травня в Володарськ-Волинський райвідділ міліції звернувся житель району, 1944 р.н., із заявою про те, що з приміщення літньої кухні його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено шуруповерт «Буран» вартістю 700 гривень.

'У



Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 39-річного непрацюючого місцевого жителя.

У цей же день в Королівський райвідділ звернулася мешканка обласного центру, 1965 р.н. Жінка повідомила про те, що в сімейному гуртожитку з приміщення кухні загального користування невідомим викрадено її мобільний телефон «LG» вартістю 800 гривень.

Співробітники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 17-річного раніше судимого жителя м. Андрушівка.

31-річний житель Овруцького району заявив в райвідділ міліції про те, що з його будинку шляхом вільного доступу невідомим викрадено мобільний телефон «Самсунг» вартістю 500 гривень.

Співробітники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 22-річного непрацюючого місцевого жителя, у якого викрадене засіб зв'язку вилучено.

Джеймс Хэтфилд

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!