Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Законослухняним платникам податків повернуть кошти!!!
 
19-12-2009, 17:42  Кримінал / Влада / Економіка

Законослухняним платникам податків повернуть кошти!!!

 
У Житомирській області прокуратура перевірила дотримання податкового законодавства.

У ході перевірки, проведеної прокуратурою Житомирської області щодо дотримання податкового законодавства встановлено, що платниками податків області протягом поточного року зайво сплачено до бюджету понад 80 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Згідно з чинним законодавством, підприємства мають право звернутися до податкових органів із заявою про повернення надміру сплачених податків.
'Законослухняним

Як повідомив перший заступник прокурора області Анатолій Чумаченко, під час перевірки було встановлено, що окремі юридичні особи офіційно зверталися до фіскального органу з повернення надміру сплаченого податку на прибуток на суму понад 1 млн. грн.

Однак, всупереч вимогам чинного законодавства, у встановлений термін податковий орган висновки із зазначенням суми податку на прибуток, що підлягає поверненню підприємству, не склав і до органів Державного казначейства не направив.

На виявлені порушення прокуратурою області внесено припис.

Перевірки щодо дотримання податкового законодавства тривають.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!