Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі на "гарячому" затримали двох чоловіків під час крадіжки
 
17-09-2021, 11:29  Кримінал

В Житомирі на "гарячому" затримали двох чоловіків під час крадіжки

 
Поліцейські охорони затримали вночі 17 вересня в Житомирі 2-х молодиків, які намагалися викрасти зі складського приміщення меблі.
Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області, сьогодні, 17 вересня, близько 2-ї години ночі, черговий наряд реагування Управління поліції охорони в області отримав повідомлення про спрацювання тривожної кнопки «Терміновий виклик поліції» в одному з міських кафе.
В Житомирі на "гарячому" затримали двох чоловіків під час крадіжки

Прибувши на місце до правоохоронців звернувся чоловік, який розповів, що працює поряд охоронником і на камерах відеоспостереження він помітив, як просто зараз невідомі особи виносять меблі з сусіднього складського приміщення
Правоохоронці обійшли прилеглу територію і виявили 2-х осіб. Один з них якраз виносив стільці зі складу, а другий носив їх за паркан.

Чоловіків було затримано та викликано слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління поліції та повідомлено власника складського приміщення про подію.

Як пізніше з’ясувалося, затриманими виявилися місцеві жителі, 1980-го та 1984-го років народження. Їх було доставлено до райуправління. Нині усі обставини з’ясовуються.

Попередня правова кваліфікація події – ст.15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!