Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі затримано 7 рецидивістів, які пограбували чоловіка більш ніж на 80 тис. грн. і вчинили інші тяжкі злочини.
 
31-01-2010, 22:00  Кримінал

У Житомирі затримано 7 рецидивістів, які пограбували чоловіка більш ніж на 80 тис. грн. і вчинили інші тяжкі злочини.

 
'У


У Житомирі затримано 7 рецидивістів, які пограбували чоловіка більш ніж на 80 тис. грн. і вчинили інші тяжкі злочини.

Про це повідомили в прес-службі Управління МВС України в Житомирській області з посиланням на начальника управління карного розшуку обласної міліції Сергія Ертуса.

"25 січня в Королівський райвідділ міліції Житомира надійшла інформація про скоєння розбійного нападу на житомирянина, внаслідок якого він втратив свідомість, а коли прийшов до тями, то не знайшов свого пакету з грошима, яких було 82 тис. 74 гривні", - сказав Ертус.

Він додав, що це була касова виручка одного з торгових товариств міста, які касир повинен був здати за призначенням.

Ертус зауважив, що під час перевірки осіб з криміногенної середовища міліція отримала інформацію про місцезнаходження зловмисників, що напали на чоловіка.

"Через кілька годин після скоєння злочину бандитів затримали, а разом з ними - і інформаторів, які за винагороду розповіли їм про чоловіка з грошима і його місцезнаходження", - повідомив Ертус.
У Житомирі затримано 7 рецидивістів, які пограбували чоловіка більш ніж на 80 тис. грн. і вчинили інші тяжкі злочини.


Він також додав, що до складу банди входило семеро мешканців Житомира, Бердичева, Коростенського району та Чернігівської області, всі вони в 2009 році звільнилися з місць ув'язнення.

"Менше всього - 6 років -" відсидів "один з членів злочинного угруповання, а інші провели у в'язниці по 10, 18 і навіть по 20 років. Всі були засуджені за вчинення тяжких злочинів. Наймолодшому з бандитів - 27 років, найстаршому - 48 ", - уточнив начальник обласного управління карного розшуку.

Він додав, що під час обшуку у затриманих за місцем проживання вилучили зброю та автомобіль.

Також з'ясовано, що затримані в листопаді 2009 року вчинили напад на пенсіонерку з Коростенського району і викрали у неї ювелірні вироби вартістю 16 тис. грн.

Відносно затриманих порушено кримінальну справу згідно з ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України ( "розбій, направлений на заволодіння майном в особливо великих розмірах"), яка передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!