Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як нам може допомогти горілка?
 
27-02-2010, 16:04  Культура / Суспільство / Наука / Медицина

Як нам може допомогти горілка?

 
'Як

Але сьогодні ми хочемо поговорити не про мінливості світового алкогольного ринку (про це ми ще поговоримо), а про альтернативні способи використання горілки. Виявляється цих способів - тисячі! Ось деякі найцікавіші з них:

1. Лікування висипки від отруйного плюща.

'Як

Контакт з листям цієї рослини, поширеного в теплих країнах, може призвести до шкірної висипки, яка сильно і довго свербить. Але якщо відразу після контакту ви протрете уражені ділянки шкіри горілкою – все як рукою зніме!

2. Збереження свіжості квітів.

'Як

Горілка може допомогти вам не тільки знайти кохання, а й зберегти її символ. Додайте кілька крапель горілки і чайну ложку цукру у вазу з водою і квіти, які стоять в ній збережуться набагато довше!

3. Приготування знеболюючої лавандовий настоянки.

'Як

З давніх часів спеціалісти з трав використовували цю настоянку для полегшення болю і нездужання. Наповніть чисту скляну банку свіжими квітами лаванди і залийте доверху горілкою. Щільно закрийте кришкою і поставте на тепле сонячне місце дня на три-чотири. Потім профільтруйте через марлю отриманий настій і ось він – натуральний засіб від болю і нездужання.

4. Відмінне блискуче волосся.

'Як

Горілка може зробити людину красивішою в самому прямому значенні цього слова! Додайте приблизно 30 г на пляшку шампуню. Алкоголь (у невеликих дозах) стимулює ріст волосся і видаляє токсини.

5. Зняття зубного болю.

'Як

Спосіб малоприємний, але для тих, хто всю ніч не міг через це заснути – саме те, що треба. Налийте чарку горілки і прополощіть хвору ділянку в роті. Випльовувати не обов'язково, можна поєднати приємне з корисним!
'Як

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!