Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За вас все скаже букет.
 
2-03-2010, 13:15  Культура

За вас все скаже букет.

 

За вас все скаже букет.


'За

Свято 8 Березня завжди асоціюється у свідомості з початком весни, з приходом сонечка, тепла, і відповідно, з розквітом найкращих почуттів. І висловити весь наплив почуттів краще за допомогою квітів.

'За


Древні міфи, біблійні історії і сказання - в усіх них можна знайти слова про значення квітів. І все-таки створення «мови квітів» приписують Сходу, а саме Японії та Китаю.
'За



Японці та китайці сотні років тому посилали квіти в якості повідомлення. Той, хто знав цю «мову» міг, нічого не кажучи вголос, все-таки доносити свої почуття до іншої людини. І мовчазна розмова про любов була зрозуміла обом.
'За




На початку XVIII століття король Швеції Карл II ввів у Європу нову мову, побувавши в Персії і пізнавши східну «мову квітів». Квіткові словники публікувалися протягом усього XVIII-го сторіччя, розповідаючи про секрети лілії і бузку, і окремі його глави були присвячені складанню букетів. Дуже популярною була мова квітів і у Франції і в Англії часів королеви Вікторії.
'За



Чим більш популярна квітка, тим більше значень вона має.
'За


Найбільший тягар лягає, звичайно, на троянди. Яким би не було джерело походження троянди, ця квітка, безсумнівно, є самим відомим символом краси і любові. Всі знають, що червоні троянди означають «Я люблю тебе». Менш відомо про значення кольорів і видів троянд.
'За


Червоні і білі в одному букеті означають єдність, рожеві значать граціозність і елегантність, а жовті - задоволення або радість спілкування. Помаранчеві або коралові троянди скажуть про Ваше бажання. Темно-червоні або бордові скажуть Вашій коханій про те, що вона шалено красива. Рожеві троянди означають «кохана - улюблений, дорога - дорогий, мила - милий», тому добре підходять, щоб сказати про це і чоловікові, і жінці. Одиночна троянда означає скромність, і гарна для подарунка, коли у Вас мало грошей.
'За


Якщо Ви досить дорослі і Ваші наміри серйозні, не даруйте букет з троянд і рожевих бутонів: перший означає, що Ви на небесах любові, а другі - що Ви занадто юні для любові.
'За



Якщо ж Ви хочете трохи відступити від традиції, або «Я люблю тебе» не те, що спадає на думку, коли Ви думаєте про своїх коханих, можливо, Вам потрібно щось інше, ніж троянда. Кілька квітів грають ту ж роль, що і троянда: червоні хризантеми, тюльпани або гвоздики теж кажуть «Я люблю тебе».
'За


Маргаритки зроблять комплімент красі Вашої коханої, а елегантні квіти лілії про те, що краса ця просто непереборна.
За вас все скаже букет.



А ось бузок можна дарувати тільки один раз, тому що вважається, що він належить першому коханню.
'За


Гарденія - для боязких і несміливих, оскільки вона виражає приховану любов, про яку не сказано.
'За


Фіалки висловлюють прихильність.

'За


Для вираження негативних емоцій незамінні собачки.
'За


Пожартувати над марнославством допоможуть нарциси, квіти себелюбства. Даруйте їх з петунією, яка уособлює роздратування й обурення.
За вас все скаже букет.


Великі квіти нагідок (чорнобривців) скажуть про Ваші ревнощі, тоді як невеликі - про Вашу підтримку коханого, щоб він не впадав у розпач.
'За




У наш час не можна сказати, що багато хто використовує мову квітів, щоб порозумітися. Більшість навіть не підозрює про те, що може розповісти подарованим букетом. І все ж, якщо Ви хочете бути оригінальним, творчо підійдіть до вибору букета. А разом з квітами подаруєте коханій «перекладач» мови квітів. Хай потім на дозвіллі розгадає, що ж Ви хотіли їй сказати!


просто супер wink
Гарні квіти ось що радує в житті

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!