Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівська зірка рве «Віагру»!
 
2-04-2010, 16:20  Культура

Бердичівська зірка рве «Віагру»!

 
Бердичівська зірка рве «Віагру»!

Бердичівська зірка рве «Віагру»!


Новий кліп бердичівській зірочки Інни Морозової підірвав Інтернет. Тисячі відвідувачів вже подивилися кліп «Божевільний» у виконанні модної бердичівської співачки. Як стало відомо зйомки цього сексуально-енергетичного кліпу відбувалися в підвалі Міського Палацу Культури імені Шабельника, а також у другому кабінеті цієї ж установи. Керував зйомкою кліпу відомий у вузьких колах режисер-оператор Сергій Костюк. Партнером Інни Морозової по кліпу став Сергій Лінчік, відомий бердичівським телеглядачам з відео-реклами продукції Бердичівської швейної фабрики на місцевому телебаченні.

Бердичівська зірка рве «Віагру»!


У кліпі яскраво передані емоції двох люблячих сердець, які намагаються розібратися в своїх почуттях у підвалі міського БК. Під час зйомок Інну прив'язували до труб і посипали пелюстками троянд, найбільш ефектними кадрами Бердичівські експерти вважають епізоди кліпу, де Сергій Лінчік пестить свою партнерку по кліпу язиком, дуже натурально зображуючи божевільну пристрасть.

Не дивлячись на огріхи, пов'язані зі зйомкою, кліп увійде до антології пісенної творчості бердичівській молоді, як оригінальний продукт місцевого виробництва.

Валерій Шелепа.
За матеріалами www.berdichev.biz.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!