Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Секрети утримання дружини в домашніх умовах!!!
 
14-04-2010, 13:21  Культура / Суспільство / Технології / Випадки / Господарство

Секрети утримання дружини в домашніх умовах!!!

 
Дружина - істота примхлива і вимагає спеціальних умов для свого утримання. Якщо у вас таких умов немає, то жінку краще не заводити.

Якщо експлуатаційні витрати на утримання дружини починають перевищувати ваші доходи, то таку дружину треба негайно замінити на більш економічну модель. Hі в якому разі не намагайтеся переробити дружину самостійно – це може призвести до виходу її з ладу.
'Секрети

Конструктивним недоліком дружини є відсутність кнопки відключення звуку. Вибір дружини потрібно робити ретельно, так як взяті екземпляри назад не приймаються і грошова компенсація за них не видається. При цьому краще відбирати молоді здорові екземпляри, так як у них вищий термін роботи без відмови.

Корм для дружини потрібен різноманітний, насичений вітамінами і мікроелементами. Особливо корисні для дружини вітаміни А, В, С, Е і Х. Сухий та консервований корм для дружини малопридатний.
'Секрети

Дружини важко піддаються дресируванню – на це доводиться витрачати кілька років наполегливої щоденної праці, і результати себе не завжди виправдовують. Навіть добре видресирувана дружина не завжди правильно виконує команди, а іноді навіть намагаються давати їх сама.

Оптимальна температура в приміщенні, де перебуває дружина – близько 20 градусів. Дружину треба регулярно вигулювати, так як вона має потребу у свіжому повітрі для розвитку.
'Секрети

Вироблення у дружини умовних рефлексів таке ж, як і у інших домашніх тваринок – для того, щоб вона виконувала ваші команди, потрібно час від часу обіцяти їй що-небудь купити.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!