Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Працівники міліції знищили десятки літрів самогону і не тільки…
 
16-04-2010, 19:55  Культура / Суспільство / Кримінал / Влада / Випадки

Працівники міліції знищили десятки літрів самогону і не тільки…

 
Заступник начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області – начальник міліції громадської безпеки УМВС Валерій Марчевський відзначив, що робота міліції з протидії пияцтву та самогоноварінню проводяться постійно, оскільки це один з ключових чинників зростання правопорушень.
'Працівники

З початку року на території області за порушення антиалкогольного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто більше 6 тис. чоловік, з них понад півтори тисячі – за зберігання самогону і самогонних апаратів.

Більше 300 – за придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виготовлення, більше 4 тисяч – за розпивання спиртних напоїв та появу в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння. До того ж, кожне п'яте правопорушення здійснюється жителями регіону в стані "під градусом".
'Працівники

Крім того, з незаконного обігу вилучено понад півтори тисячі літрів самогону, більше 10 тис. літрів самогонної закваски (браги) і понад 300 апаратів для виготовлення горілки домашнього виробництва. На правопорушників накладено штрафи в розмірі понад 55 тис. гривень.

На Житомирщині працівники міліції подібну акцію проводять вже вдруге протягом останніх шести місяців: гусеничний трактор безжально трощив зібрані експонати, докази незаконної діяльності їх господарів, журналісти активно знімали відео-та фотоматеріали, щоб показати це жителям області.
'Працівники

Як розповіли співробітники міліції, за результатами експертизи, найміцніша самогонка (50 градусів) виготовляється «умільцями» північних районів області – Овруцького та Ємільчинського районів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!