Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Попелюшка з причепом" прокаталася з Житомира до Москви!!!
 
17-04-2010, 14:37  Культура / Суспільство / Відео / Відпочинок

"Попелюшка з причепом" прокаталася з Житомира до Москви!!!

 
Як герої пролетіли повз Києва та Одеси

'"Попелюшка

"Попелюшка ..." - рімейк серіалу "Аїда", який з великим успіхом пройшов на іспанському, мексиканському та пуерторіканському телебаченні пару років тому. Природно, при адаптації для українського глядача сценарій зазнав чимало змін, хоча головну сюжетну лінію вітчизняні телевізійники постаралися зберегти.

Аїда – не дуже гарна жінка середніх років, зате з відмінним почуттям гумору і сповнена оптимізму. Її мама – Євгенія, в минулому оперна співачка, вважає свою дочку нетямущою у всіх сенсах. Не дивно, адже Аїда у пошуках жіночого щастя нагуляла трьох дітей від різних чоловіків (один з яких навіть був негром-студентом) і тепер у свої "трохи за 30", вирішила почати життя заново, перебравшись з Житомира, де жила з бабусею, до мами до Москви.

Правда, спочатку герої "Попелюшки з причепом" повинні були жити в Києві чи Одесі. Проте за словами провідного продюсера серіалу Олени Косенко, серіали такого роду, як "Попелюшка ...", знімаються з перспективою продажу на закордонне ТБ і в першу чергу – у Росію. Тому-то героїв серіалу і "поселили" в Москві – щоб потенційним російським глядачам були зрозуміліші й ближчі реалії їхнього життя.


Стриптизерка з Хацапетівки

'"Попелюшка

Незважаючи на те, що дія відбувається в російській столиці, багатосерійку повністю знімають в Україні – у павільйонах кіностудії "Київтелефільм" під Києвом, там же де йде робота і над "Єфросинією". Деякі актори, до речі, зайняті в обох проектах, цим користуються і знімаються в двох серіалах, не втрачаючи часу на переїзди з одного майданчика на інший.

Терміни на підготовку "Попелюшки" були рекордні – всього місяць. А всі декорації звели всього за два тижні!


З головною героїнею Аїдою питання було вирішене відразу – Оксана Сташенко (Сільська у "Поверненні Мухтара") на перших же пробах затьмарила всіх інших претенденток. Стриптизерку Віолетту в іспанській версії грає струнка і довгонога красуня, в українській же сценаристи вирішили порадувати уяву наших чоловіків і зробили її досить соковитою панночкою з пишними формами. А роль цю довірили Олесі Жураковській (Маргарита в стрічці "Доярка з Хацапетівки").

А дітки-то розумні не по роках!

'"Попелюшка

А ось з дітьми Аїди творцям довелося повозитися. Хлопці відповідного віку просто не витримали б таку текстового навантаження та 12-годинний робочий день, так що вирішили відбирати старших хлопців, які виглядають молодше за свої роки.

Роль 17-річної Лариси дісталася чарівній Ользі Лук'яненко. Хоча вона старша своєї героїні на 8 років, її, як і Оксану Сташенко на роль Аїди, затвердили після першої ж проби – тим більше, що з Оксаною вони дуже схожі зовні.

Ролі 15-річних Федька і Богдана дісталися 17-річним студентам-першокурсникам Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого Михайлу Федорченко та Віталію Лесину.

На роль підприємця Геннадія був затверджений український актор, з яким зняли кілька сцен, але потім вирішили замінити на московського артиста Андрія Межуліса.


Ну а наскільки вдало спрацювала команда "Попелюшки ...", ми зможемо оцінити самі – серіал з 10 квітня йде по вихідним на каналі ТРК "Україна".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!