Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області бабуся «купила» у шахраїв кілограм цукру за 3 тисячі гривень!!!
 
19-04-2010, 21:42  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки

У Житомирській області бабуся «купила» у шахраїв кілограм цукру за 3 тисячі гривень!!!

 
Незважаючи на постійні застереження міліціонерів, довірливі громадяни стають жертвами любителів легкої наживи. Особливо це стосується людей похилого віку, переважно одиноких, що проживають у сільській місцевості. Тому, попередьте своїх батьків про необхідність прийняття найелементарніші правила безпеки:
'У

не впускайте до свого будинку сторонніх осіб, незалежно від того, назвалися вони соціальними чи медичними працівниками або представниками різних благодійних фондів, ветеранських організацій;
повідомте візитерам, що розмовляти з ними ви будете тільки в присутності дільничного інспектора міліції та представника органу місцевого самоврядування (в сільській місцевості – сільського голови чи секретаря сільської ради).
'У

Завжди, скрізь і у всіх справах будьте більш уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку, попереджає прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Якщо ж ви, на жаль, стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!