Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водій іномарки збив велосипедиста!!!
 
20-04-2010, 13:52  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок / Медицина

Водій іномарки збив велосипедиста!!!

 
У районному центрі Бердичів, Житомирської області, на вулиці Леніна водій автомобіля "Ford" збив 31-річного велосипедиста. Про це повідомляє прес-служба ДАІ в Житомирській області.
'Водій

За словами 65-річного водія іномарки, винуватцем події є саме власник двоколесного транспорту. Останній різко повернув вліво, від чого "Ford" не встиг пригальмувати і скоїв наїзд.

Від удару велосипедист відлетів на кілька метрів, впав і втратив свідомість. В результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до Бердичівської центральної районної лікарні.

А свідки події переконують що іномарка їхала на великій швидкості, тому водій не встиг вчасно зреагувати. Докладні деталі ДТП встановлює слідство.
'Водій

Всього протягом минулої доби працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено 559 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 35 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Складено 165 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 особа загинула та 2 отримали тілесні ушкодження.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!