Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мрії збуваються! Доведено вченими!
 
22-04-2010, 11:06  Культура / Суспільство / Наука / Технології / Випадки / Відпочинок

Мрії збуваються! Доведено вченими!

 
Що з точки зору нашого життя?


Яким ти бачиш світ: яскравим і радісним або, навпаки, - сірим, жорстоким і несправедливим? Відповідай на це питання, і ти пізнаєш, на що «націлена» твоє свідомість. Якщо ти вибираєш другу відповідь, не дивуйся, що тебе переслідують неприємності і прикрі дрібниці: адже вони для тебе – єдино можливий варіант реальності. Якщо перший – вітаємо: світ віддає перевагу повертатися до тебе виключно світлою стороною. Спробуй змінити погляд. Одягни рожеві окуляри. Повір, що тебе люблять, що в тебе все вийде, - і дійсно почне виходити.
'Мрії

Що з точки зору наукових знань?


Ті, хто хоч трохи цікавився квантовою фізикою, знають про парадокс, що має назву «проблема Спостерігача». Він пов'язаний з вивченням фотонів – найдрібніших частинок світла, якими пронизаний весь Всесвіт. Що таке фотони, вчені достовірно поки не знають. Одні вважають їх крихітними твердими тілами, інші – хвилями. Парадокс полягає в тому, що мають рацію і ті, й інші.
'Мрії

Якщо експерименти з фотонами проводить дослідник, який дотримується першої версії, фотони ведуть себе як тверді частинки. Це фіксують всі прилади. Але як тільки за фотони береться прихильник другої версії, все змінюється: фотони починають вести себе як хвилі! Що знову ж таки фіксується байдужими приладами.


«…фотони змінюються, підлаштовуючись під очікування того, хто на них дивиться…»


Фізики не можуть у це повірити, але змушені констатувати як факт. Але ж з фотонів та інших подібнихї їм «дрібниць» і складається оточуючий нас світ. Виходить, весь світ готовий прогнутися під нас?
'Мрії

Що відбувається в реальному житті?


Ти йдеш на побачення і сумніваєшся – а чи саме та людина на тебе чекає? А раптом вона виявиться нецікавою, раптом буде обманювати, раптом розіб'є тобі серце?.. Будь-який твій сумнів «розгойдує» реальність: світ починає підлаштовуватися під тебе, ти отримуєш те, чого боїшся.


ЯК ЗРОБИТИ ТАК, ЩОБ БАЖАННЯ ЗБУЛОСЯ?

'Мрії

У цього загалом-то нехитрого заняття є свої нюанси:

1. Скажи «ні» частинкам «не».

«Я не хочу бути бідним (негарним, товстим, нещасним)!» В цій фразі приховано не бажання, а заперечення. Заперечення – завжди негатив. Крім того, згідно з дослідженнями психологів, наша підсвідомість схильна ігнорувати частку «не». Як результат, вона чує прямо протилежну вказівку.
'Мрії

2. Бажай в теперішньому часі.

Пам'ятаєте старий анекдот про невдаху, який впіймав Золоту рибку?
- Чого ти хочеш? - запитала у нього рибка.
- Хочу, щоб у мене все було!» - відповів невдаха.
- Що ж, у тебе все було, - махнула хвостом рибка.

'Мрії

«Я хочу, щоб у мене був дім» або «У мене буде будинок!» - обидва цих бажання сформульовані неправильно. У цьому випадку краще спрацює візуалізація: уяви, як ти ходиш по будинку своєї мрії, як разом з сім'єю збираєшся у вітальні, як приймаєш гостей... Найчастіше малюй перед собою цю картинку – і одного разу вона стане дійсністю.

Хочеш, щоб все було добре? Буде!

'Мрії

3. Усвідомити, що ти щасливий.

Твої бажання збуваються ЗАВЖДИ. Якщо мрія раптом не здійснилася, значить, ти просто неправильно її сформулював. Придумай правильне формулювання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!