Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі 90-річна бабуся стала жертвою шахрайок!!!
 
23-04-2010, 19:52  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки

У Житомирі 90-річна бабуся стала жертвою шахрайок!!!

 
Тому щоб не потрапити в сумну статистику слід дотримуватися елементарних правил безпеки, а саме:

- Не впускайте до свого будинку сторонніх осіб, незалежно від того, назвалися вони соціальними чи медичними працівниками або представниками різних благодійних фондів, ветеранських організацій.
'У

- Зверніть увагу, що лиходії можуть відвідати вас під будь-яким приводом (складання списків на отримання матеріальної допомоги, заміна грошових купюр, пропозиція придбати чудодійні лікарські засоби за знижками, оформити пільгову путівку до лікувальних санаторії тощо) з метою оглянути житло та, по можливості, викрасти або ж просто видурити гроші.

- Повідомте візитерів, що розмовляти з ними ви будете тільки в присутності дільничного інспектора міліції або представника органу місцевого самоврядування.
'У

Завжди, скрізь і у всіх справах будьте більш уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку. Якщо ж ви, на жаль, стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції.

Телефон 102 працює цілодобово.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!