Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Житомирські напрямки» відремонтують для всеукраїнського конкурсу!!!
 
23-04-2010, 20:05  Культура / Суспільство / Політика / Влада / Технології / Випадки / Відпочинок / Господарство / Економіка

«Житомирські напрямки» відремонтують для всеукраїнського конкурсу!!!

 
Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив провести конкурс для визначення кращих ремонтників доріг України.

Про це Житомир.info повідомив прес-секретар першого віце-прем'єр-міністра України Артем Петренко.
'«Житомирські

Для поліпшення якості ремонту доріг в Україні до 20 травня буде проведено конкурс, за результатами якого будуть визначені найкращі область, місто, дорожнє підприємство, бригаду і працівника.
'«Житомирські

Таке доручення дав перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв Міністерству транспорту і зв'язку, Укравтодору, Мінфіну, Мінекономіки, Міністерству юстиції, а також керівникам облдержадміністрацій, Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, а також Київській і Севастопольській міським адміністраціям. Вони повинні підготувати узгоджені пропозиції щодо умов проведення конкурсу.

Планується, що переможці конкурсу будуть премійовані.
'«Житомирські

«Давайте відроджувати хороші традиції – премія для простих працівників може стати непоганим стимулом. Крім цього, ми побачимо, як працюють регіональні автомобільні служби, а також місцеві органи влади. І зробимо відповідні висновки. Україні давно пора підвищити якість ремонту доріг», - заявив Андрій Клюєв.
'«Житомирські

Як повідомлялось раніше, Віктор Янукович поставив завдання – поліпшити якість автомобільних доріг в країні до рівня, при якому відстань від західної до східної межі країни можна подолати за 13-14 годин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!