Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Населення Житомирської області до цих пір страждає від наслідків аварії на ЧАЕС!!!
 
24-04-2010, 10:13  Культура / Суспільство / Політика / Влада / Наука / Випадки / Медицина / Історія

Населення Житомирської області до цих пір страждає від наслідків аварії на ЧАЕС!!!

 
З дня страшної аварії на Чорнобильській атомній електростанції станції минуло 24 роки, а жителі Житомирської області все ще відчувають негативний вплив катастрофи на своє здоров'я.
'Населення

За даними вибіркового опитування домогосподарств Житомирської області, «серйозним» назвали вплив наслідків аварії 6% опитаних.

Про це Житомир.info повідомив відділ обстеження умов життя домогосподарств Головного управління статистики в Житомирській області.
'Населення

Серед них тільки 65% отримують виплати, встановлені Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Про «частковий» вплив сповістили 71% населення області, з них більше третини повідомили, що отримують відповідні виплати.
'Населення

Кожен четвертий респондент відзначив відсутність будь-якого впливу на стан його здоров'я наслідків аварії, але серед таких людей 22% отримують чорнобильські виплати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!