Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрилася фотовиставка краєзнавця Георгія Мокрицького!!!
 
24-04-2010, 11:58  Культура / Суспільство / Наука / Випадки / Відпочинок / Історія

У Житомирі відкрилася фотовиставка краєзнавця Георгія Мокрицького!!!

 
В обласній науковій бібліотеці імені Ольжича відкрилася фотовиставка відомого житомирського краєзнавця Георгія Мокрицького «Пам’ятники монументального мистецтва Житомирської області».

Як повідомили «Журналу Житомира», на виставці представлено 100 кольорових фотографій пам'ятників видатним подіям і особистостям, якими славиться той або інший край Житомирщини. Крім того, це – твори рук відомих і невідомих художників, майстрів, будівельників.

« - Виставка виникла не випадково. Видавництво "Волинь" та обласна організація Товариство охорони пам'яток готує до видання велику довідкову енциклопедичну книгу "Пам'ятки монументального мистецтва Житомирщини". І ми проїхали майже 3 000 кілометрів по нашій області і сфотографували всі пам'ятники. Було зроблено більш 600 знімків», - розповів Георгій Мокрицький.

« - І коли ми роздрукували контрольні знімки, щоб побачити що у нас є і чого не вистачає, то виникла ідея організувати фотовиставку. Тим більше, що книга вийде не скоро – через рік або два. Хотілося, щоб люди знали про нашу культурну спадщину».

Фотовиставку готували протягом двох місяців. Ознайомитися з нею може кожен бажаючий до 10 травня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!