Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 350 студентів прибрали від сміття берег річки Случ у Новограді-Волинському!!!
 
25-04-2010, 10:43  Культура / Суспільство / Випадки / Відпочинок / Господарство / Свято

350 студентів прибрали від сміття берег річки Случ у Новограді-Волинському!!!

 
Бите скло, пластикові пляшки, банки з-під пива, поліетиленові пакети... Такий зараз середньостатистичний рівень свідомості громадян. У місцях масового відпочинку від цього «добра» в очах рябить. А особливо – на берегах річки Случ, Новоград-Волинського району, Житомирської області.

Можна скільки завгодно бити себе кулаком у груди і кричати, що «Ми йдемо в Європу», а на ділі, елементарної культури – зібрати після себе сміття і віднести його в урну – вистачає не всім.
'350

Важко уявити, що було б навколо мальовничої річки, якщо б до збирання навколишньої території не долучились сотні студентів. Цей приклад ще в 2006 році показав промислово-економічний технікум. Хороша ініціатива одразу знайшла підтримку в інших навчальних закладах районного центру.

Ось і декілька днів тому, 14 квітня, 350 студентів технікуму провели акцію з прибирання лівого берега річки Случ. Ще кілька сотень юнаків і дівчат, що навчаються в економіко-гуманітарному коледжі, в той же день приступили до очищення правого берега річки.
'350

Як відзначає Інтернет-видання «Журнал Житомира», було помітно – молодь працювала енергійно, весело і завзято. Всі як один, відзначали, що допомогти рідному місту стати чистішим, вважають за честь. За кілька годин було зібрано сміття на кілька вантажівок.

Поряд з цим слід зазначити й інший, не менш важливий, момент – виховний. Навряд чи хто-то з цих молодих людей, після того, як відчув на собі ціну такої праці, в подальшому дозволить собі смітити.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!