Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області «Жигулі» смертельно травмувало велосипедиста!!!
 
27-04-2010, 10:37  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Медицина

У Житомирській області «Жигулі» смертельно травмувало велосипедиста!!!

 
У Житомирській області «Жигулі» смертельно травмували 73-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку по проїзній частині автодороги.

Як повідомило Житомир.info, близько 10:30 годині 25 квітня цього року на 120 км автодороги М. Копищанський - Котляра, Ємільчинського району Житомирської області, водій автомобіля ВАЗ-2105, 45-річний місцевий житель, скоїв наїзд на велосипедиста, 73-річного пенсіонера, який рухався в попутному напрямку по проїзній частині автодороги.

В результаті ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Про це повідомило управління Державної автомобільної інспекції управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.

Аналізуючи ситуацію, яка склалася на автошляхах Житомирської області, слід зазначити, що більшість дорожньо-транспортних пригод виникає через недотримання водіями Правил дорожнього руху.

Тому перед тим, як сісти за кермо будь-якого транспортного засобу, необхідно задуматися: чи варто ризикувати своїм життям, адже, здавалося б, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки, попереджає УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!