Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині відбудеться велопробіг на честь Перемоги!!!
 
27-04-2010, 10:50  Культура / Суспільство / Випадки / Відпочинок / Свято

На Житомирщині відбудеться велопробіг на честь Перемоги!!!

 
Згідно з листом Віце-прем'єр-міністра України Бориса Колесникова від 22 березня 2010 року, з 29 квітня по 9 травня заплановано проведення міжнародного велопробігу «Пам'ять» по території п'яти областей України (Київська, Чернігівська, Волинська, Рівненська та Житомирська), а також по території Республіки Білорусь.
'На

Про це повідомило управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

У велопробігу візьмуть участь ветерани велоспорту України та Білорусі. Склад команди 30 чоловік. Команду очолює Заслужений тренер України Микола Васильович Курафеєв.
'На

За інформацією Житомир.info, 8-9 травня поточного року велопробіг проходитиме по території Житомирської області.

8 травня (субота) о 14.00 годині учасники велопробігу покладуть квіти до пам'ятника Лесі Українки в місті Новоград-Волинський Житомирської області та зустрінуться з громадськістю і керівництвом міста.
'На

9 травня 0 8.30 учасники велопробігу разом з представниками обласної адміністрації покладуть квіти до пам'ятника в'язням фашистських концтаборів (Богунія, проспект Миру) і відбудуть до Білої Церкви, де і завершиться велопробіг.

'На

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!