Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 14-річний школяр на «Волзі» збив в Житомирі 25-річну жінку.
 
27-04-2010, 11:17  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок / Медицина

14-річний школяр на «Волзі» збив в Житомирі 25-річну жінку.

 
Вчора, 26 квітня близько 13 години дня, житомирський школяр на татовій «Волзі» збив жінку і перекинувся. Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі ДАІ.
'14-річний

«У Житомирі, на вулиці Народицькії, водій автомобіля ГАЗ-24, за кермом якого був 14-річний школяр, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічну руху. Волга наїхала на 25-річну жінку, яка йшла по узбіччю дороги. Після наїзду автомобіль з'їхав у кювет і перекинувся», - йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ.

У результаті аварії жінка отримала численні переломи і була доставлена в житомирську лікарні. ГАЗ-24 отримав технічні пошкодження.
'14-річний

Як повідомляє прес-служба управління Державтоінспекції в Житомирській області, підліток взяв машину без дозволу батьків, у нього також не було документів на авто. Про те, що трапилося повідомили батькові і після слідчих дій та експертизи підлітка передали батькам, які, очевидно, і будуть відповідати за свого неповнолітнього нащадка.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!