Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ліві в Житомирі відзначили свято 1 травня.
 
2-05-2010, 01:16  Культура / Суспільство / Політика / Відпочинок / Історія

Ліві в Житомирі відзначили свято 1 травня.

 
Кілька сотень житомирян сьогодні прийшли на Соборну площу в центрі Житомира на мітинг, присвячений Міжнародному дню солідарності трудящих.
'Ліві

В основному це були літні люди, прихильники комуністичної та соціалістичної ідей, а також молодь – представники «Лівих сил», «Студентського патруля країни», підліткового клубу «Патріот» та інші.
'Ліві

Мітингуючі тримали в руках плакати «Молоді – роботу, житло, освіту!», «Врятуємо село – врятуємо Україну!», «Молоді – успішний старт, ветеранам – гідну старість!», «Працююча людина не повинна бути бідною!», та інші.

Мітинг розпочався о 10 годині ранку раритетним записом Леніна, що закликає до солідарності та боротьбі трудящих за свої права.
'Ліві

У людей був святковий настрій. Пенсіонери тримали в руках квіти, щоб потім покласти їх до одного з пам'ятників (Володимиру Леніну, Карлу Марксу, Івану Франку і Тарасу Шевченку), діти – прапорці та повітряні кульки з партійною символікою.
'Ліві

Після урочистої частини мітингуючі пройшли пішим ходом від Соборної площі до Старого Бульвару.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!